Grad je lep kada sanjamo!!!

објављено у: Вести

Kiki Lesendrić i „Piloti“ su u subotu 19 avgusta, održali sjajan dvosatni kocert, u prepunom gradskom parku u Velikom Gradištu. Kiki je na koncertu izvodio hitove koji su dobro poznati publici, pa su baladama „Kao ptica na mom dlanu“, „Zaboravljeni“, „Svet je lep kada sanjamo“ napravili prelepu romantičnu atmosferu. U publici su uglavnom bili zaljubljeni parovi, omladina i ljudi srednjih godina, koji su dva i po sata horski pratili Kikija i Pilote.

Najemotivniji deo koncerta svakako je bio trenutak kada je dečko iz publike izašao na binu i zaprosio svoju devojku, nakon pet godina uspešne veze.  Momak je, pod velikom tremom izašao na binu, obrato se publici i tom prilikom reko da je devojka koja stoji kraj njega osoba sa kojom želi da spava i da se budi svakog dana do kraja života, kleknuvši ispred nje, upitao je da se uda za njega, a ona je presrećna potvrdno odgovorila. Prsten se našao na njenoj ruci a dug zagrljaj i prvi ples na bini oduševili su uzbuđenu publiku.

Iznenađenje večeri na koncertu bilo je pojavljivanje Bogdana Obradovića, bivšeg selektora teniske Reprezentacije Srbije, koji je sa Kikijem energično odsvirao par velikih hitova, pozdravio publiku a zatim se pridružio masi obožavaoca.

Nakon koncerta, Kiki je se fotografisao sa najvernijim fanovima, koji su mu ushićeno uputili reči hvale i oduševljenja.

Koncert Kikija Lesendrića i Pilota biće upamćen kao jedan od najemotivnijih, kako za obožavaoce tako i za izvođače. Utisci su najpozitivniji, imali smo zvezdano nebo, i bar na trenutak zajedno smo sanjali u avgustovskoj noći.