Аласке вечери 2019 улазница -добро расположење

објављено у: Вести
Наш град вас радо очекује.

Током дводевног трајања Аласких вечери, у Великом  Градишту биће организована многобројна риболовна и друга спортска такмичења. Своје такмичарско знање демонстрираће најмлађи спортски риболовци али и они искусни Аласи који ће кренути у надмудривање са реком у лову на сома. Посебно интересовање међу старијим риболовцима влада за лов на шарана.

Одбојка је спорт за који живе Градиштанци, и када се у Србији помене одбојка, многи помисле на наш град, и обратно, када се помене Велико Градиште многи се сете легендарних одбојкаша. Не чуди онда што турнир у одбојци на песку, који се одржава сваке године у оквиру Аласких вечери привуче много пажње.

У добро познатом амбијенту цвећа и зеленила, тик уз Дунав, у Градиштанском парку, 150 кулинара из читаве Србије и Румуније   припремиће неограничене количине рибље чорбе. За велике мераклије али и све друге који уживају у рибљим специјалитетима као мелем за душу препоручујемо врхунску рибљу чорбу коју ће имати прилику да бесплатно дегустирају сви посетиоци манифестације.

Туристичка организација трудила се да припреми квалитетан музичко забавни програм, у петак ће се  за добро расположење свих посетиоца побринути наш суграђанин Далибор Дача Миловановић и Венус бенд а у суботу увече, након доделе награда најуспешнијим учесницима у свим категоријама, што уједно представља затварање такмичарског дела програма Аласких вечери, на летњој позорници у градском парку, на хиљаде гледаоца, узеће учешће у великом народном весељу уз Амадеус бенд.

У току два фестивалска дана очекује нас низ различитих такмичења у којима ће учешће узети око 800 учесника као  и  велики музички спектакл уз неколико хиљада посетиоца.

Аласке вечери су манифестација за коју живе Градиштанци и сваке године је са нестрпљењем ишчекују. Уз рибље специјалитете и весело расположење, аласи ће  два дана славити свој празник. Ово су дани када  Градиште живи посебним животом а читав град и околина одишу јединственим весељем.